Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Категории: Морска акваристика

Прикажувам 1–20 од 100 резултати

 • SeaChem Matrix ™ е биомедија со висока порозност која обезбедува ефикасна биофилтрација за отстранување на азотниот отпад. Матрикс ™ се состои од порозни неоргански цврсти честички со дијаметар од околу 10 мм. Секој литар Матрикс ™ обезбедува површина (> 700 м2)) колку што е површина од 170 литри пластични топчиња (биопаин)! Обично, капацитетот на пластичните …

  Матрикс на SeaChem 1 литарRead More

  Додај во кошница
 • ДОДАТОК ЗА МАНОМЕТРИ ЗА ЦО2 БРОЈАЧ НА МЕУРИ ЗА ЦО2 СИСТЕМ

  Додај во кошница
 • SeaChem Purigen ® е синтетички adsorbent од прва класа што е за разлика од кој било друг филтер-производ. Тоа не е мешавина од соединенија за размена на јони или adsorbents, туку уникатен макро-порозен синтетички полимер кој отстранува растворливи и нерастворливи нечистотии од вода со стапка на проток и капацитет што ги надминува сите други производи …

  SeaChem Purigen 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • ДИГИТАЛЕН ПХ МЕТАР ВО ПАКЕТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ 2 БАТЕРИИ ДОКОЛКУ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ ИЗБЕРЕТЕ ОД КАТЕГОРИЈА ОСТАНАТО

  Додај во кошница
 • SeaChem стабилност quickly брзо и безбедно ќе изгради природен биофилтер и во системите за слатководни и морски аквариуми, со што ќе се спречи причината за смртта од fish1 риба: „новиот синдром на аквариумот“. Стабилност ® е специјално формулирана за аквариуми и содржи синергистичка мешавина на аеробни, анаеробни и факултативни бактерии кои го олеснуваат распаѓањето на …

  SeaChem Stability 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Purigen ® е синтетички adsorbent од прва класа што е за разлика од кој било друг филтер-производ. Тоа не е мешавина од соединенија за размена на јони или adsorbents, туку уникатен макро-порозен синтетички полимер кој отстранува растворливи и нерастворливи нечистотии од вода со стапка на проток и капацитет што ги надминува сите други производи …

  SeaChem Purigen 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Привремен

  SeaChem стабилност quickly брзо и безбедно ќе изгради природен биофилтер и во системите за слатководни и морски аквариуми, со што ќе се спречи причината за смртта од fish1 риба: „новиот синдром на аквариумот“. Стабилност ® е специјално формулирана за аквариуми и содржи синергистичка мешавина на аеробни, анаеробни и факултативни бактерии кои го олеснуваат распаѓањето на …

  SeaChem Stability 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Matrix ™ е биомедија со висока порозност која обезбедува ефикасна биофилтрација за отстранување на азотниот отпад. Матрикс ™ се состои од порозни неоргански цврсти честички со дијаметар од околу 10 мм. Секој литар Матрикс ™ обезбедува површина (> 700 м2)) колку што е површина од 170 литри пластични топчиња (биопаин)! Обично, капацитетот на пластичните …

  Матрикс на SeaChem 1l refusRead More

  Додај во кошница
 • МАНОМЕТРИ ЗА ЦО2 БОЦА СО СОЛЕНОИД И БРОЈАЦ НА МЕУРИ И ПРЕЦИЗЕН ИГЛИЧЕН ВЕНТИЛ

  Додај во кошница
 • RO со NPS филтер и мембрана вентил. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4-сегмент Уредот со четири сегменти за добивање вода со висока чистота има: Талог 5 микрони префилтер Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Бранлив вентил на дијафрагмата што го …

  Aquili reverzna osmoza RO NPS FV 4Read More

  Додај во кошница
 • ” SunSun JVP-102A ” е една од пумпите со највисок степен на ефикасност во акватиката. Ако ја споредите потрошувачката на енергија на JVP-серијата со други пумпи со циркулација ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија е исполнет и имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, значи секоја 1 ват заштеден може да биде олеснување за вашиот …

  Циркулациона пумпа “SunSun JVP-102A”Read More

  Додај во кошница
 • Листовите катапа се додаваат во водата на аквариумот поради лековитото дејство што го имаат врз рибите и ракчињата. Catappa-X е ефикасна, течна варијанта на листовите за аквариуми. Лисјата на дрвото Катапа испуштаат лековити материи кога се потопуваат во вода. Недостаток на тоа е тоа што, со текот на времето, тие се распаѓаат, што резултира со …

  Catappa-X 500 ML fluid catappa leavesRead More

  Додај во кошница
 • Управување со природен органски отпад Брзо и безбедно ги елиминира талозите и молителите Помага во зголемување на бистрината на водата Морска и слатка вода Преглед Приштина ™ користи био-зголемување, нехемиски и природен метод, за подобрување на квалитетот на водата. Обезбедува бактерии кои ги разградуваат вишокот храна, отпад и дритриус во слатководните и морските системи. Исто …

  Seachem reff pristine 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • MICRA Q-Max 400 l/h H-Max h 60 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 6 PRM100 cable 1,5 m – eu 2p PLM173 cable 10 m – schuko – 3p

  Додај во кошница
 • ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА СО ВГРАДЕНА СОНДА ДОСТАПНО ЗА 12V I 220V

  Додај во кошница
 • Војаџер НАНО Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите. Клучни карактеристики ВОЈАГЕР НАНО 1000 – …

  Sicce Voyager Nano 1000Read More

  Додај во кошница
 • PhosGuard ™ брзо и ефикасно ги отстранува фосфатите и силикатите од морски аквариуми. Не се препорачува за употреба во аквариуми слатководно осветлени со фосфат. PhosGuard силно е многу порозен за да постигне поголем капацитет на дејствување и е во форма на сфери за оптимално дејство при преминување на протокот на вода. PhosGuard ™ ги надминува …

  SeaChem PhosGuard 500 mlRead More

  Додај во кошница