Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Категории: ПУМПИ ЗА ЦИРУКЛАЦИЈА

Се прикажуваат сите 13 резултати

 • ” SunSun JVP-102A ” е една од пумпите со највисок степен на ефикасност во акватиката. Ако ја споредите потрошувачката на енергија на JVP-серијата со други пумпи со циркулација ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија е исполнет и имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, значи секоја 1 ват заштеден може да биде олеснување за вашиот …

  Циркулациона пумпа “SunSun JVP-102A”Read More

  Додај во кошница
 • MICRA Q-Max 400 l/h H-Max h 60 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 6 PRM100 cable 1,5 m – eu 2p PLM173 cable 10 m – schuko – 3p

  Додај во кошница
 • Војаџер НАНО Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите. Клучни карактеристики ВОЈАГЕР НАНО 1000 – …

  Sicce Voyager Nano 1000Read More

  Додај во кошница
 • ” SunSun circulation pump” е една од пумпите со највисок степен на ефикасност во акватиката. Ако ја споредите потрошувачката на енергија на JVP-серијата со други пумпи со циркулација ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија е исполнет и имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, значи секоја 1 ват заштеден може да биде олеснување за вашиот …

  Циркулациона пумпа “SunSun 110A”Read More

  Додај во кошница
 • Војаџер НАНО Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите. Клучни карактеристики ВОЈАГЕР НАНО 1000 – …

  Sicce Voyager Nano 2000Read More

  Додај во кошница
 • ” SunSun JVP-101A ” е една од пумпите со највисок степен на ефикасност во акватиката. Ако ја споредите потрошувачката на енергија на JVP-серијата со други пумпи со циркулација ќе забележите дека трендот на заштеда на енергија е исполнет и имплементиран. Аквариумните пумпи постојано работат, значи секоја 1 ват заштеден може да биде олеснување за вашиот …

  Циркулациона пумпа “SunSun JVP-101A”Read More

  Додај во кошница
 • Syncra Silent: спектар на пумпи од новата генерација, создаден за да ги спои покачените перформанси со голема тишина и заштеда на енергија Благодарение на нивната иновативна технологија, овие пумпи можат да се користат во голем број различни апликации. Всушност, пумпите Syncra Silent се идеални за слатка вода и морски аквариуми, терариуми и резервоари за желки, …

  Syncra Silent 2400 L/HRead More

  Додај во кошница
 • Awua 3 4000 Q-Max 3850l/h H-Max h 300 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 50 PLQ130 cable 10 m – schuko – 3p Aqua 3 AQUA 3 pumps deliver high performance and have been designed for the toughest of conditions. The pumps incorporate a wrap around filter cage which maximises water flow without …

  Sicce Aqua 3 4000Read More

  Додај во кошница
 • AQUA 3 2500 Q-Max 2500l/h H-Max h 290 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 42 PLQ120 cable 10 m – schuko – 3p Aqua 3 AQUA 3 pumps deliver high performance and have been designed for the toughest of conditions. The pumps incorporate a wrap around filter cage which maximises water flow without …

  Sicce aqua 3 2500Read More

  Додај во кошница
 •   AQUA 3 1500 Q-Max 1450l/h H-Max h 200 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 16,5 PLQ110 cable 10 m – schuko – 3p Aqua 3 AQUA 3 pumps deliver high performance and have been designed for the toughest of conditions. The pumps incorporate a wrap around filter cage which maximises water flow …

  Sicce aqua 3 1500Read More

  Додај во кошница
 • AQUA 3 800 Q-Max 750l/h H-Max h 140 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 12,5 PLQ100 cable 10 m – schuko – 3p Aqua 3 AQUA 3 pumps deliver high performance and have been designed for the toughest of conditions. The pumps incorporate a wrap around filter cage which maximises water flow without …

  Sicce aqua 3 800Read More

  Додај во кошница
 • NOVA Q-Max 800 l/h H-Max h 160 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 10 PRN100 cable 1,5 m – eu 2p PRN104 cable 10 m – schuko – 3p

  Додај во кошница
 • Q-Max 1300 l/h H-Max h 220 cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 22 PRD112 cable 10 m – schuko – 3p

  Додај во кошница