Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Категории: ТРЕТМАН НА ВОДА И БОЛЕСТИ

Прикажувам 1–20 од 68 резултати

 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 50 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Привремен

  EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem стабилност quickly брзо и безбедно ќе изгради природен биофилтер и во системите за слатководни и морски аквариуми, со што ќе се спречи причината за смртта од fish1 риба: „новиот синдром на аквариумот“. Стабилност ® е специјално формулирана за аквариуми и содржи синергистичка мешавина на аеробни, анаеробни и факултативни бактерии кои го олеснуваат распаѓањето на …

  SeaChem Stability 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Чиста вода без сино-зелени алги (цијанобактерии) Синиот излез е новиот начин за борба против сино-зелените алги (цијанобактерии) без употреба на антибиотици и супстанции што содржат бакар. Цијанобактериите често се јавуваат како резултат на прекумерно ѓубрење, неизбалансиран аквариум, силно загаден аквариум или премногу ниско ниво на нитрати. Синиот излез ефикасно ќе се бори против цијанобактериите. Синиот …

  Easy Life Blue Exit 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Привремен

  SeaChem стабилност quickly брзо и безбедно ќе изгради природен биофилтер и во системите за слатководни и морски аквариуми, со што ќе се спречи причината за смртта од fish1 риба: „новиот синдром на аквариумот“. Стабилност ® е специјално формулирана за аквариуми и содржи синергистичка мешавина на аеробни, анаеробни и факултативни бактерии кои го олеснуваат распаѓањето на …

  SeaChem Stability 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Санитал – аквариумска сол САНИТАЛ е специјално развиена аквариумска сол за профилактичка употреба и подготовка за водата за риби по транспортот и во текот на целиот период на аклиматизација. Треба да се користи по секоја промена на водата. Безбеден е за животната средина и за сите жители на резервоарот.

  Додај во кошница
 • Voogle: Идеална грижа за риби, без антибиотици Voogle создава одлични услови за риби и други водни жители во аквариумот на слатководните води. Секоја риба има природен имунитет против патогени. За време на транспортот, се влошува квалитетот на водата и присуството на многу патогени микроорганизми. Стресот има силен негативен ефект врз имунолошкиот систем на риби. Мукозната …

  Easy Life Voogle 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Со ова средство се овозможува здрав раст и развој на рибите во аквариум. Доколку во акваирум се појави болеста на бели дамки предизвикана од (Ichthyophthirius multifiliis), тогаш се препорачува користење на Ихтио средство. Пакување 100мл.

  Додај во кошница
 • Тоа ја прави агресивната вода од чешма веднаш погодна за сите слатководни и морски аквариуми. AquaMaker може да се користи и во гребени аквариуми и градинарски езерца. Апсолутно е безбеден за сите риби, растенија, корали, ракчиња, полжави и биолошкиот филтер. AquaMaker е многу разновиден: Го отстранува хлорот Го отстранува хлораминот Ги отстранува тешките метали како …

  Easy Life Aquamaker 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Основи на Бета Создава идеална средина и за бета и за растенија Отстранува секој хлор, хлорамин и детоксицира амонијак Бафери до 7.0 Преглед Betta Basics ™ е дизајниран да обезбеди оптимална средина и за бета и за растенијата. Betta Basics ™ отстранува каков било хлор, хлорамин и детоксицира амонијак. Ја става водата во pH 7,0 …

  SEACHEM Betta BasicsRead More

  Додај во кошница
 • Лук чувар Концентриран додаток на лук Го подобрува апетитот Исто така, содржи витамин Ц, силен антиоксиданс GarlicGuard ™ е природен засилувач на мирис и вкус со мирис на лук за слатководни и солени морски риби. Нашето истражување покажа дека многу риби ги привлекуваат природни мириси, како што е лукот. Едноставно измешајте GarlicGuard ™ со кој …

  GarlicGuard™ 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • Привремен

  EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 500 mlRead More

  Додај во кошница