Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Канистер CF-1000

Прикажан е еден резултат

  • Надворешен филтер за аквариуми до 250 литри. Проток на вода 1350 литри на час. Моќност 30 вати. Димензии 46х24х24цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.

    Додај во кошница