Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: ACID

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Прилагодување на pH на алкалниот опсег (7,1 – 7,6) Поддржува воспоставување оптимална средина за сите алкални аклиматизирани видови Користете со Neutral Regulator® за да наведете pH Алкален регулатор ™ ја прилагодува pH вредноста на алкалниот опсег (7,1-7,6) и поддржува воспоставување оптимална средина за сите алкални аклиматизирани видови (на пример, боземани, разни други виножита итн.). За …

  Alkaline RegulatorRead More

  Додај во кошница
 • Регулатор на киселина Прилагодување на pH на киселиот опсег (4,5-6,8) Омекнува вода со таложење на калциум и магнезиум Користете со Neutral Regulator® за да наведете pH Преглед Acid Regulator ™ ја прилагодува pH вредноста на киселиот опсег (4,5-5,5) и ја омекнува водата со таложење на калциум и магнезиум. Кисела регулатор ™ поддржува воспоставување оптимална средина …

  Acid Regulator™ 250Read More

  Додај во кошница
 • Регулатор на киселина Прилагодување на pH на киселиот опсег (4,5-6,8) Омекнува вода со таложење на калциум и магнезиум Користете со Neutral Regulator® за да наведете pH Преглед Acid Regulator ™ ја прилагодува pH вредноста на киселиот опсег (4,5-5,5) и ја омекнува водата со таложење на калциум и магнезиум. Кисела регулатор ™ поддржува воспоставување оптимална средина …

  Acid Regulator™ 500GRead More

  Додај во кошница