Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: AKVARIUMSKO OSVETLUVANJE

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Овие LED светилки од серијата А Chihiros се изработени од LED диоди со висока светлина. LED светилките Chihiros се професионално дизајнирани за одгледување на растенија во аквариум. Тие се заеднички развиени од специјалист Chihiros и јапонски ЛЕР, што е бело светло со целосен спектар со повеќе од 88% „HCRI“. Карактеристики: – Сосема нов и висок …

  Chihiros A 401 LEDRead More

  Додај во кошница
 • Овие LED светилки од серијата А Chihiros се изработени од LED диоди со висока светлина. LED светилките Chihiros се професионално дизајнирани за одгледување на растенија во аквариум. Тие се заеднички развиени од специјалист Chihiros и јапонски ЛЕР, што е бело светло со целосен спектар со повеќе од 88% „HCRI“. Карактеристики: – Сосема нов и висок …

  Chihiros A 361 LEDRead More

  Додај во кошница
 • Опис RGB VIVID II од Chihiros е модерна LED светилка за приврзоци за аквариуми што ја истакнува целосната разнобојност и на водните растенија и на животните на секој резервоар. Распоредот на црвените, зелените и сините LED диоди во само еден LED чип обезбедува најприроден приказ на бои во светлината и оптимално го поддржува растот на …

  CHIHIROS RGB VIVID 2 BlackRead More

  Додај во кошница