Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: AT-3338S

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Надворешен филтер за аквариуми AT-3338S. Проток на вода 1500 литри на час. Моќност 18 вати. Димензии 23х23х44цм. Три прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.

    Додај во кошница
  • Карактеристики: Не е бучно Заштеда на енергија и многу силна Компактно поставување и лесна инсталација и чистење Модуларен дизајн со повеќе филтрирани медиуми Супериорен систем за реална филтрација Погоден за свежа и морска вода Модел: 3339S Филтер: 4 KOMORI (не вклучува филтрирани медиуми) Ват: 27 вати Излез: 1800 литри на час Големина на аквариум: 100-180cm …

    Канистер Atman at 3339 sRead More

    Додај во кошница