Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: AZOT

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Преглед Азотот е една од главните три макро хранливи состојки (азот, фосфор, калиум: NPK) што ги бараат растенијата и често може да стане ограничувачки фактор за раст во системот на процут. Цветаат азот a е концентрирана мешавина (15,000 mg / L) од извори на азот. Обезбедува азот и во форма на нитрат и во растителна …

    SEACHEM Flourish Nitrogen™ 500 mlRead More

    Додај во кошница
  • Преглед Азотот е една од главните три макро хранливи состојки (азот, фосфор, калиум: NPK) што ги бараат растенијата и често може да стане ограничувачки фактор за раст во системот на процут. Цветаат азот a е концентрирана мешавина (15,000 mg / L) од извори на азот. Обезбедува азот и во форма на нитрат и во растителна …

    SEACHEM Flourish Nitrogen™ 250 mlRead More

    Додај во кошница