Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: CIANO

Се прикажуваат сите 10 резултати

 • Чиста вода без сино-зелени алги (цијанобактерии) Синиот излез е новиот начин за борба против сино-зелените алги (цијанобактерии) без употреба на антибиотици и супстанции што содржат бакар. Цијанобактериите често се јавуваат како резултат на прекумерно ѓубрење, неизбалансиран аквариум, силно загаден аквариум или премногу ниско ниво на нитрати. Синиот излез ефикасно ќе се бори против цијанобактериите. Синиот …

  Easy Life Blue Exit 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Тоа ја прави агресивната вода од чешма веднаш погодна за сите слатководни и морски аквариуми. AquaMaker може да се користи и во гребени аквариуми и градинарски езерца. Апсолутно е безбеден за сите риби, растенија, корали, ракчиња, полжави и биолошкиот филтер. AquaMaker е многу разновиден: Го отстранува хлорот Го отстранува хлораминот Ги отстранува тешките метали како …

  Easy Life Aquamaker 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Тоа ја прави агресивната вода од чешма веднаш погодна за сите слатководни и морски аквариуми. AquaMaker може да се користи и во гребени аквариуми и градинарски езерца. Апсолутно е безбеден за сите риби, растенија, корали, ракчиња, полжави и биолошкиот филтер. AquaMaker е многу разновиден: Го отстранува хлорот Го отстранува хлораминот Ги отстранува тешките метали како …

  Easy Life Aquamaker 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • Биолошката нерамнотежа може да предизвика растенијата да растат слаб и да испуштаат шеќери. Овие шеќери можат да послужат како извори на храна за грозните алги (како што се брадестите алги, филаментозни алги, четкичките алги и кафеавите алги). Bio-Exit Green ја обновува оваа биолошка рамнотежа со спречување на истекување на шеќери во растенијата, нудејќи уникатна мешавина …

  Easy Life Blue Exit Green 250 gRead More

  Додај во кошница
 • HEALTHOSAN средство за здравјето на рибите. Ефикасно ги штити рибите од опасните патогени како бактерии, протозои и габи. Ја забрзува регенерацијата на оштетениот епидермис и искршените перки.

  Додај во кошница
 • Недостатак Н и П може брзо да настане у биљним акваријумима који садрже врло мало риба или их уопште нема, јер се користи врло мало или нимало хране за рибе. Заједно са рибљим изметом, храна за рибе је најважнији извор Н и П. Недостатак може настати и у акваријумима са веома великом густином биљака. Нитро …

  Easy Life nitro 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Есенцијални макронутријенти за засађене акваријуме Еаси-Лифе Нитро и Еаси-Лифе Фосфо се користе да надокнаде недостатак азота (Н) и фосфора (П), респективно. Недостатак ових макронутријената одмах доводи до успоравања раста или чак до заустављања раста. Недостатак Н и П може брзо да настане у биљним акваријумима који садрже врло мало риба или их уопште нема, јер …

  Easy Life Fosfo 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • BACTOSAN Препарат наменет за елиминирање на заматувањето на водата предизвикано од слаба филтрација или прекумерно хранење на рибите. Облачноста е исто така вообичаен феномен во новите резервоари, каде биолошката рамнотежа сè уште не е воспоставена.

  Додај во кошница
 • KETAPANG е сушени и распарчени листови од морски бадем (Terminalia catappa), што го подобрува квалитетот на аквариумската вода. Пакувањето содржи 6 кесички по 5гр.

  Додај во кошница
 • CRUSTA GUARD средство за подготовка за климатизација на вода од чешма во резервоари со ракови. За подготовк на вода од чешма наменета за одгледување ракчиња и други слатководни ракови. Особено се препорачува за стартување на нови резервоари и за промена на вода во веќе постоечки резервоари. Пакување од 30мл.

  Додај во кошница