Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Clarity™

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Прочистувач на вода за морска и слатка вода Ги расчистува сите видови заматување Гребен и безбеден за растенија Преглед Јасност ™ е крајниот разјаснувач и за слатката и за солената вода. Вработува напредно полимерно средство за флокулација што е безбедно и за гребенот и за растенијата. Јасност ™ е единствениот појаснувач на пазарот што прави …

    SEACHEM Clarity™ 250 mlRead More

    Додај во кошница
  • Прочистувач на вода за морска и слатка вода Ги расчистува сите видови заматување Гребен и безбеден за растенија Преглед Јасност ™ е крајниот разјаснувач и за слатката и за солената вода. Вработува напредно полимерно средство за флокулација што е безбедно и за гребенот и за растенијата. Јасност ™ е единствениот појаснувач на пазарот што прави …

    SEACHEM Clarity™ 500 mlRead More

    Додај во кошница