Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: CMF

Прикажан е еден резултат

  • ЦМФ средство е значајно за правилен раст и развој на рибите затоа што им помага во борба со опасни патогени микроорганизми, како што се бактерии и габи. Исто така се покажува како корисно во случај кога ке се појави болеста на бели дамки предизвикана од (Ichthyophthirius multifiliis). Пакување од 100мл.

    Додај во кошница