Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Diversa Startup 40

Се прикажуваат сите 11 резултати

 • olicen mal akvarium so kapacitet od 10 l vgraden filter vgradeno svetlo vo povece boi po izbor dodatok odozgora za sadenje nadvoresno cvece

  Додај во кошница
 • КАПАЦИТЕТ:24,8l/6,5 gal ОСВЕТЛУВАЊЕ: 5.6 W ДИМЕНЗИИ: 32,6 cm x 24 cm x 31,8 cm Предности на овој аквариум -Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти. -Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект -Модерен дизајн -Вградено осветлување со одлични перформанси -Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење

  Додај во кошница
 • Аквариум XA-900 со димензии 90x50x56cm Предности на овој аквариум -Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти. -Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект -Модерен дизајн -Вградено осветлување со одлични перформанси -Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

  Додај во кошница
 • Аквариум HR-380 со димензии 38x30x25cm. Предности на овој аквариум -Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти. -Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект -Модерен дизајн -Вградено осветлување со одлични перформанси -Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење

  Додај во кошница
 • Аквариум HR-600 со димензии 60x33x45cm. и капацитет од 89l. Предности на овој аквариум -Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти. -Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект -Модерен дизајн -Вградено осветлување со одлични перформанси -Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење

  Додај во кошница
 • Аквариум “Diversa 100” При изборот на “Diversa 100” аквариумот добивате производ: -Правоаголен аквариум од рамно стакло кое се карактеризира со висока транспарентност и издржливост -Произведен во согласност со европските безбедносни норми прецизно комбинирани во безбедна целина со двојни силиконски рабови -Дополнително обезбеден со систем на странични носачи на стакло прилагодени на големината на садот -Сигурносна основа …

  Аквариум “Diversa Startup 100 СМRead More

  Додај во кошница
 • Аквариум “Diversa Startup 40 set” Идеален аквариум сет за почетници составен од: -Правоаголен аквариум изработен од високо квалитетно стакло со димензии: Должина:40цм Широчина:25цм Височина :25цм Волумен:25 литри -Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно ЛЕД осветлување со моќност од 6W/6500K -Потопен филтер со моќност од 300л/ч -25W Грејач со термостат -Термометар -Мрежа за риби

  Додај во кошница
 • Аквариум “Diversa Startup 40 set AP” Идеален аквариум сет за почетници составен од: -Правоаголен аквариум со заоблено предно стакло со димензии: Должина:40цм Широчина:25цм Височина :25цм Волумен:25 литри -Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно ЛЕД осветлување со моќност од 6W/6500K -Потопен филтер со моќност од 300л/ч -25W Грејач со термостат -Термометар -Мрежа за риби.

  Додај во кошница