Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Diversa Startup 60

Прикажан е еден резултат

  • Аквариум “Diversa Startup 60 set АР” Одличен аквариум сет составен од: -Правоаголен аквариум со заоблено предно стакло со димензии: Должина:60цм Длабочина:30цм Височина :30цм Волумен:54 литри -Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 15W/6500K -Потопен филтер со моќност од 600л/ч -50W Грејач со термостат -Термометар -Мрежа за риби.

    Додај во кошница