Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: EASY LIFE

Прикажувам 1–20 од 25 резултати

 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Привремен

  EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии. Filtre Liquide со EASY LIFE е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на …

  EASY LIFE FFM 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • Чиста вода без сино-зелени алги (цијанобактерии) Синиот излез е новиот начин за борба против сино-зелените алги (цијанобактерии) без употреба на антибиотици и супстанции што содржат бакар. Цијанобактериите често се јавуваат како резултат на прекумерно ѓубрење, неизбалансиран аквариум, силно загаден аквариум или премногу ниско ниво на нитрати. Синиот излез ефикасно ќе се бори против цијанобактериите. Синиот …

  Easy Life Blue Exit 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Voogle: Идеална грижа за риби, без антибиотици Voogle создава одлични услови за риби и други водни жители во аквариумот на слатководните води. Секоја риба има природен имунитет против патогени. За време на транспортот, се влошува квалитетот на водата и присуството на многу патогени микроорганизми. Стресот има силен негативен ефект врз имунолошкиот систем на риби. Мукозната …

  Easy Life Voogle 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Тоа ја прави агресивната вода од чешма веднаш погодна за сите слатководни и морски аквариуми. AquaMaker може да се користи и во гребени аквариуми и градинарски езерца. Апсолутно е безбеден за сите риби, растенија, корали, ракчиња, полжави и биолошкиот филтер. AquaMaker е многу разновиден: Го отстранува хлорот Го отстранува хлораминот Ги отстранува тешките метали како …

  Easy Life Aquamaker 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Бројките ја раскажуваат приказната Со цел да се постигне оптимална состојба во аквариум, исклучително е важно редовно да се тестира квалитетот на водата. Тест лентите Easy-Life 6in1 се брзи и многу прецизни. Тесните ленти Easy-Life 6in1 ви даваат резултати до шест важни параметри на вода во рок од 60 секунди. Се мерат следниве шест важни …

  Easy life test 6/1Read More

  Додај во кошница
 • Привремен

  EASU LIFE AlgExit Чиста вода, без алги Алгите се појавуваат кога водата не е балансирана. Причината за нарушување на рамнотежата во аквариумот може да биде презаситеност на риби, премногу риби за аквариум, прекумерно осветлување или преголема доза на ѓубриво. Алгите можат да се увезуваат и со нови растенија или риби. AlgExit е безбеден и ефикасен …

  Easy Life AlgoExit 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Тоа ја прави агресивната вода од чешма веднаш погодна за сите слатководни и морски аквариуми. AquaMaker може да се користи и во гребени аквариуми и градинарски езерца. Апсолутно е безбеден за сите риби, растенија, корали, ракчиња, полжави и биолошкиот филтер. AquaMaker е многу разновиден: Го отстранува хлорот Го отстранува хлораминот Ги отстранува тешките метали како …

  Easy Life Aquamaker 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • Биолошката нерамнотежа може да предизвика растенијата да растат слаб и да испуштаат шеќери. Овие шеќери можат да послужат како извори на храна за грозните алги (како што се брадестите алги, филаментозни алги, четкичките алги и кафеавите алги). Bio-Exit Green ја обновува оваа биолошка рамнотежа со спречување на истекување на шеќери во растенијата, нудејќи уникатна мешавина …

  Easy Life Blue Exit Green 250 gRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • HEALTHOSAN средство за здравјето на рибите. Ефикасно ги штити рибите од опасните патогени како бактерии, протозои и габи. Ја забрзува регенерацијата на оштетениот епидермис и искршените перки.

  Додај во кошница
 • Недостатак Н и П може брзо да настане у биљним акваријумима који садрже врло мало риба или их уопште нема, јер се користи врло мало или нимало хране за рибе. Заједно са рибљим изметом, храна за рибе је најважнији извор Н и П. Недостатак може настати и у акваријумима са веома великом густином биљака. Нитро …

  Easy Life nitro 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Есенцијални макронутријенти за засађене акваријуме Еаси-Лифе Нитро и Еаси-Лифе Фосфо се користе да надокнаде недостатак азота (Н) и фосфора (П), респективно. Недостатак ових макронутријената одмах доводи до успоравања раста или чак до заустављања раста. Недостатак Н и П може брзо да настане у биљним акваријумима који садрже врло мало риба или их уопште нема, јер …

  Easy Life Fosfo 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • BACTOSAN Препарат наменет за елиминирање на заматувањето на водата предизвикано од слаба филтрација или прекумерно хранење на рибите. Облачноста е исто така вообичаен феномен во новите резервоари, каде биолошката рамнотежа сè уште не е воспоставена.

  Додај во кошница