Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: EZERO

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Syncra Silent: нова генерација на асортиман на пумпи, создадена да ги спои високите перформанси со екстремната тишина и заштедата на енергија. Благодарение на нивната иновативна технологија, овие пумпи можат да се користат во голем број различни апликации. Всушност, Syncra Silent пумпите се идеални за свежа вода и морски аквариуми, терариуми и резервоари за желки, протеински …

    Sicce Syncra Silent 5000 lRead More

    Додај во кошница
  • ВИСОКО КВАЛИТЕНА ЕЗЕРСКА ПУНПА СО РЕАЛЕН ПРОТОК НА ВОДА ,ПОГОДНА ЗА ЕЗЕРА- ФОНТАНИ КАКО И ЗА НАДВОРЕШЕН ФИЛТЕР СПЕЦИФИКАЦИЈА Q-Max 600 l/h H-Max h 85cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 6,5 PRM220 cable 1,5 m – eu 2p PLM174 cable 10 m – schuko – 3p

    Додај во кошница