Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: filter material

Прикажан е еден резултат

  • “Tetra CR Ceramic Rings ” Шупливи керамички филтер прстени со голема внатрешна површина за физичко отстранување на честичките од водата. Керамичките прстени го дистрибуираат протокот на вода во голем број насоки, осигурувајќи дека водата поминува рамномерно низ филтерот.

    Додај во кошница