Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: filtracija

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Каректеристики Модел (l/h) (W) За аквариуми(L) UV(W) Волумен(L) Висина на дигање(m) комори Димензии LxWxH (cm)   CF-3200 2700 32 600-800 – 18 1.85-2.0 3 33x33x47   CF-3400 2700 32 600-800 – 22 1.93-2.2 4 33x33x54   UF-3200 2700 40 600-800 5 18 1.85-2.0 3 33x33x47   UF-3400 2700 40 600-800 5 22 1.93-2.2 4 33x33x54

    Додај во кошница
  • Каректеристики Модел (l/h) (W) За аквариуми(L) UV(W) Волумен(L) Висина на дигање(m) комори Димензии LxWxH (cm)   CF-3200 2700 32 600-800 – 18 1.85-2.0 3 33x33x47   CF-3400 2700 32 600-800 – 22 1.93-2.2 4 33x33x54   UF-3200 2700 40 600-800 5 18 1.85-2.0 3 33x33x47   UF-3400 2700 40 600-800 5 22 1.93-2.2 4 33x33x54

    Додај во кошница