Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: GUPI

Се прикажуваат сите 9 резултати

 • -нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност -со енергетски концентрат -иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата -лесно хранење -пакувањe oд 500 ML REFUS

  Додај во кошница
 • -нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност -со концентрат за одлична природна обоеност -иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата –идеална за сите шарени риби -пакувањe oд 500 ML

  Додај во кошница
 • Tetra Guppy Mini Flakes 100ml Високо хранлива комплетна храна во форма на мини снегулки за секојдневно хранење на гупи и други живородни риби.Мини снегулките лебдат на површината кратко време пред полека да потонат, тоа ги прави идеални за риби кои се хранат во горниот дел на аквариумот.Големината на снегулката е дизајнирана да одговара на малите …

  Храна за риби “Tetra Guppy Mini Flakes 100mlRead More

  Додај во кошница
 • -нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност -со концентрат за одлична природна обоеност -иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата –идеална за сите шарени риби -пакувањe oд 1000 ML

  Додај во кошница
 • Tetra Discus Granules 1000ml Оптимално прилагоденa храна спрема посебните диетални побарувања на дискусот во однос на бојата, формата и начинот на исхрана.Ги содржи сите основни хранливи материи, витамини и елементи во трагови.Храната што полека тоне одговара на навиките за исхрана на дискусот.Нема ризик од пренесување на болести од патоген карактер во споредба со замрзнатата храна.Стабилизираниот …

  Храна за риби “Tetra Discus Granules 1000ml” REFUSRead More

  Додај во кошница
 • -нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност -со енергетски концентрат -иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата -лесно хранење -пакувањe oд 100мл

  Додај во кошница
 • -нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност -со енергетски концентрат -иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата -лесно хранење -пакувањe oд 1000 ML REFUS

  Додај во кошница
 • Tetra Discus Granules 500ml Оптимално прилагоденa храна спрема посебните диетални побарувања на дискусот во однос на бојата, формата и начинот на исхрана.Ги содржи сите основни хранливи материи, витамини и елементи во трагови.Храната што полека тоне одговара на навиките за исхрана на дискусот.Нема ризик од пренесување на болести од патоген карактер во споредба со замрзнатата храна.Стабилизираниот …

  Храна за риби “Tetra Discus Granules 500ml” REFUSRead More

  Додај во кошница
 • Пловечка комплетна храна за дворни езерца. Хранливите материи, минерали и витамини, како и каротеноиди обезбедуваат избалансирана исхрана и промовираат живописни бои на рибите. Каротеноидите природно ги зголемуваат црвените, жолтите и портокаловите пигменти на рибата. Видливи резултати по само неколку недели на редовно хранење.Достапна во пакување од 10 литар.

  Додај во кошница