Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Ichtio Tropical

Прикажан е еден резултат

  • Со ова средство се овозможува здрав раст и развој на рибите во аквариум. Доколку во акваирум се појави болеста на бели дамки предизвикана од (Ichthyophthirius multifiliis), тогаш се препорачува користење на Ихтио средство. Пакување 100мл.

    Додај во кошница