Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Iron

Прикажан е еден резултат

  • SeaChem Flourish Iron ™ е додаток со висока концентрација (10.000 mg / L) на железо глуконат (Fe + 2). Треба да се користи во случаи кога потребата од железо за растенијата ја надминува количината што може да ја обезбеди Seachem Flourish во препорачаната доза или во видливи траги дека железото е недоволно (како што се …

    SeaChem Flourish Iron ™ 100 mlRead More

    Додај во кошница