Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: JEGER

Се прикажуваат сите 12 резултати

 • EHEIM термоконтрол 300“ Со прецизниот грејач EHEIM, вашите риби добиваат точно соодветна температура – во кој било аквариум. Очигледните идеи честопати се најдобри. На пример, аквариумот се грее како прачка. Грејната шипка е едноставно закачена во водата и ја загрева. Вистина е дека принципот е сè уште ист како пред неколку децении. Но, многу се …

  EHEIM JEGER thermocontrol e serija 300 WRead More

  Додај во кошница
 • EHEIM термоконтрол 300“ Со прецизниот грејач EHEIM, вашите риби добиваат точно соодветна температура – во кој било аквариум. Очигледните идеи честопати се најдобри. На пример, аквариумот се грее како прачка. Грејната шипка е едноставно закачена во водата и ја загрева. Вистина е дека принципот е сè уште ист како пред неколку децении. Но, многу се …

  EHEIM JEGER thermocontrol 200WRead More

  Додај во кошница
 • EHEIM термоконтрол 300“ Со прецизниот грејач EHEIM, вашите риби добиваат точно соодветна температура – во кој било аквариум. Очигледните идеи честопати се најдобри. На пример, аквариумот се грее како прачка. Грејната шипка е едноставно закачена во водата и ја загрева. Вистина е дека принципот е сè уште ист како пред неколку децении. Но, многу се …

  EHEIM JEGER thermocontrol e serija 400 WRead More

  Додај во кошница
 • Иновативен асортиман на греалки опремени со ПАТЕНТИРАН електронски систем за контрола на температурата. Овој „безконтактен“ систем ви овозможува прецизно да ја поставите температурата на водата преку нашата бесплатна апликација ContrALL на едноставен и непосреден начин. Прилагодливиот температурен опсег започнува од минимум 15°C до максимум 35°C со толеранција од приближно 1°C. Комплетната палета на нашите греалки вклучува различни модели, од 50 до 400 вати. Клучни карактеристики   …

  Scuba Contactless 300 w btRead More

  Додај во кошница
 • Иновативен асортиман на греалки опремени со ПАТЕНТИРАН електронски систем за контрола на температурата. Овој „безконтактен“ систем ви овозможува прецизно да ја поставите температурата на водата преку нашата бесплатна апликација ContrALL на едноставен и непосреден начин. Прилагодливиот температурен опсег започнува од минимум 15°C до максимум 35°C со толеранција од приближно 1°C. Комплетната палета на нашите греалки вклучува различни модели, од 50 до 400 вати. Клучни карактеристики   …

  Scuba Contactless 100 w btRead More

  Додај во кошница
 • Марка: Тропски KEGEL Конус за мрестење за диск Конусот за мрестење за диск е направен од сигурна и удобна пластика. KEGEL обезбедува исклучителна стабилност дури и за време на најинтензивните периоди на мрестење. Оваа стабилност е ефектот на правилните пропорции применети врз основа на долгогодишното искуство на одгледувачите на дискови. Неговата површина е малку груба, …

  TROPICAL CONUS ZA DISKUSIRead More

  Додај во кошница
 • Врвни карактеристики Најтенок грејач на пазарот (дијаметар 17мм). Високо термичко отпорно стакло со пластична заштита против изгореници. Автоматски грејач со регулација на температурата. Светлосен индикатор за визуелна контрола на вклучување-исклучување. ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ За да го изберете најсоодветниот грејач за вашиот резервоар, земете го предвид волуменот на аквариумот, собната температура и зголемувањето на температурата што го …

  Sicce scuba 100w greacRead More

  Додај во кошница
 • EHEIM термоконтрол 300“ Со прецизниот грејач EHEIM, вашите риби добиваат точно соодветна температура – во кој било аквариум. Очигледните идеи честопати се најдобри. На пример, аквариумот се грее како прачка. Грејната шипка е едноставно закачена во водата и ја загрева. Вистина е дека принципот е сè уште ист како пред неколку децении. Но, многу се …

  EHEIM thermocontrol 125 WRead More

  Додај во кошница