Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: KAPSULI

Прикажан е еден резултат

  • Нутриционистички капсули е дополнителен додаток на хранливи материи – користете пинцети за да ја поставите капсулата во чакал, близу до корените на растенијата што растат брзо. Исхрана капсули содржат и азот, фосфор, железо и микро хранливи материи. Хранливите материи полека се ослободуваат бидејќи на растенијата им се потребни. Користете капсули за исхрана за матични растенија, …

    TROPICA Nutrition CapsulesRead More

    Додај во кошница