Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: KONUS

Прикажан е еден резултат

  • Марка: Тропски KEGEL Конус за мрестење за диск Конусот за мрестење за диск е направен од сигурна и удобна пластика. KEGEL обезбедува исклучителна стабилност дури и за време на најинтензивните периоди на мрестење. Оваа стабилност е ефектот на правилните пропорции применети врз основа на долгогодишното искуство на одгледувачите на дискови. Неговата површина е малку груба, …

    TROPICAL CONUS ZA DISKUSIRead More

    Додај во кошница