Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: LEK

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Tetra Medica ContraIck Plus Лек за третман на бела точка (Ichthyo) кај слатководни украсни риби. Исто така помага за други кожни и жабрени паразити како што се “Trichodina” и “Chilodonella”. Пакување од 20мл.

    Додај во кошница
  • Лек за третман на габични инфекции и мрестење на слатководни украсни риби. Исто така помага при надворешни бактериски инфекции и болести на устата. Пакување од 20мл.

    Додај во кошница