Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: LEKOVI

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • Bactopur Mis 10 ml СРЕДСТВО ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА БАКТЕРИСКИ ИНФЕКЦИИ

  Додај во кошница
 • Ihtioex mis 10ml Ihtioex за третман на риби. Против бели дамки и да се воспостави биолошка рамнотежа во аквариумот за време на формирањето на аквариумот. Волумен: 10 ml. Начин на употреба: 1-2 капки на 10 литри вода.

  Додај во кошница
 • FMC MIS-лек за риби 10 ml Многу силен лек за широк спектар на болести на риби, но исто така и во неправилна употреба, смртоносен за рибите. Начин на употреба: Зголемете ја температурата на водата до 28 степени Ц., капете во аквариумот 15 капки од препаратот за секои 100 литри вода и додадете 2 лажици сол.Повторете …

  FMC MIS-Lek Za Ribe 10 Ml Za 1560l VodeRead More

  Додај во кошница
 • Tetra Medica ContraIck Plus Лек за третман на бела точка (Ichthyo) кај слатководни украсни риби. Исто така помага за други кожни и жабрени паразити како што се “Trichodina” и “Chilodonella”. Пакување од 20мл.

  Додај во кошница
 • Лек за третман на габични инфекции и мрестење на слатководни украсни риби. Исто така помага при надворешни бактериски инфекции и болести на устата. Пакување од 20мл.

  Додај во кошница
 • Tetra Pond Fountain AntiAlgae 250ml Уништува алги во фонтани и езерца со риби, растенија и микроорганизми Спречува формирање на нови алги Особено ефикасен против суспендирани алги (зелена вода) и филаментозни алги Дозирање: 5мл на 200 литри вода. Дозирање без риби и растенија: 5мл на 10 литри вода. Повисока доза може привремено да предизвика формирање на …

  Tetra Pond Fountain AntiAlgae 250mlRead More

  Додај во кошница