Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Medica GeneralTonic Plus

Прикажан е еден резултат

  • Tetra Medica GeneralTonic Plus Широкопојасен лек за лекување на вообичаените болести на слатководни украсни риби. Помага при бактериски инфекции и ектопаразитски болести како што е на пример “Costia” или слатководен одиниум. Пакување од 20мл.

    Додај во кошница