Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: MORKSA

Прикажан е еден резултат

  • Преглед Кога се користи како што е наведено, Reef Buffer ™ ќе ја подигне pH вредноста на вашиот гребен систем на 8,3 без страв од случајно надминување на pH на опасно ниво. Додека конкурентските производи едноставно користат натриум бикарбонат, Reef Buffer ™ се прави со мешавина на соли од карбонат и бикарбонат. Оваа мешавина на …

    Seachem reff bufferRead More

    Додај во кошница