Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: MORSKO

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Лепак на база на цемент за брзо лепење дизајниран за поврзување на големи елементи од живи или керамички карпи. Не содржи токсични соединенија, што го прави совршено безбеден за рибите и безрбетниците. Начин на употреба: измешајте мала количина лепак со вода додека конзистентноста не стане хомогена. Веднаш почнете да ги лепите елементите. Стоун Фикс се …

  aquaforest stone fix1200mlRead More

  Додај во кошница
 • Преглед Кога се користи како што е наведено, Reef Buffer ™ ќе ја подигне pH вредноста на вашиот гребен систем на 8,3 без страв од случајно надминување на pH на опасно ниво. Додека конкурентските производи едноставно користат натриум бикарбонат, Reef Buffer ™ се прави со мешавина на соли од карбонат и бикарбонат. Оваа мешавина на …

  Seachem reff bufferRead More

  Додај во кошница
 • AF Poly Glue е полимерно гранулиран лепак наменет за морски аквариуми. Добро функционира и во слатководни аквариуми како лепило за прицврстување на мали елементи. Во аквариум со солена вода, AF Poly Glue е од суштинско значење за прицврстување на корални фрагменти на карпи или приклучоци. Со негова помош брзо и трајно ќе ги поставите коралите …

  aquaforest poly glue 250Read More

  Додај во кошница