Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: OBRATNA OSMOZA

Се прикажуваат сите 9 резултати

 • Синтетички медиум (пополнувач на касети NPS) за отстранување на нитрати, фосфати и силикати. Опис При повисоки концентрации на нитрати, фосфати или силикати во водата од чешма, одреден процент од овие супстанции сè уште се задржува кога водата се прочистува преку осмотската мембрана. За целосно отстранување, употребата на дополнителен (четврти) модул со DI медиум е неопходна. …

  Aquili NPS DI medij 250Read More

  Додај во кошница
 • RO со NPS филтер и мембрана вентил. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4-сегмент Уредот со четири сегменти за добивање вода со висока чистота има: Талог 5 микрони префилтер Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Бранлив вентил на дијафрагмата што го …

  Aquili reverzna osmoza RO NPS FV 4Read More

  Додај во кошница
 • Синтетички медиум (пополнувач на касети NPS) за отстранување на нитрати, фосфати и силикати. Опис При повисоки концентрации на нитрати, фосфати или силикати во водата од чешма, одреден процент од овие супстанции сè уште се задржува кога водата се прочистува преку осмотската мембрана. За целосно отстранување, употребата на дополнителен (четврти) модул со DI медиум е неопходна. …

  Aquili NPS DI medij 1000 млRead More

  Додај во кошница
 • RO со NPS филтер и мембрана вентил. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4-сегмент Уредот со четири сегменти за добивање вода со висока чистота има: Талог 5 микрони префилтер Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Бранлив вентил на дијафрагмата што го …

  Aquili reverzna osmoza RO NPS FV 4 75 galonaRead More

  Додај во кошница
 • Обратна осмоза од 3 сегменти. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic – 3 сегмент Уредот од три сегменти за добивање вода со висока чистота има: Пред-филтер од талог 5 микрони Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Технички податоци: притисок на водата на влезот …

  Aquili RO Classic 3 капацитет 75 gRead More

  Додај во кошница
 • 4 сегментна осмоза со единица ДИ. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4 сегмент Четири сегментниот уред за добивање вода со висока чистота има: Талог 5 микрони префилтер Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Кертриџ DI за отстранување на остаток на …

  Aquili reversna osmoza RO Classic NPS 4Read More

  Додај во кошница
 • Обратна осмоза од 3 сегменти. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic – 3 сегмент Уредот од три сегменти за добивање вода со висока чистота има: Пред-филтер од талог 5 микрони Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Технички податоци: притисок на водата на влезот …

  Aquili RO Classic 3Read More

  Додај во кошница
 • RO KLASIC VF основна обратна осмоза со вентил на прочистување. Опис Обратна осмоза (RO) Aquili Classic – 3 сегмент Уредот од три сегменти за добивање вода со висока чистота има: Пред-филтер од талог 5 микрони Активен јаглен филтер RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови. Исцрпувачки вентил …

  Aquili RO Classic FV 3Read More

  Додај во кошница