Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: phosguard

Прикажан е еден резултат

  • PhosGuard ™ брзо и ефикасно ги отстранува фосфатите и силикатите од морски аквариуми. Не се препорачува за употреба во аквариуми слатководно осветлени со фосфат. PhosGuard силно е многу порозен за да постигне поголем капацитет на дејствување и е во форма на сфери за оптимално дејство при преминување на протокот на вода. PhosGuard ™ ги надминува …

    SeaChem PhosGuard 500 mlRead More

    Додај во кошница