Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: POZITIVNA BAKTERIJA

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 1000 mlRead More

  Додај во кошница
 • Ефикасен медиум за филтри за флуидизација. Премногу храна и додатоци може да бидат причина за премногу високи нивоа на фосфати. Поради уникатната технологија Фосфат Минус ефикасно ги намалува нивоата на фосфати и силикати во морските аквариуми. Неговите адсорбирачки способности овозможуваат поврзување на големи количини на фосфат без негативно влијание врз жителите на аквариумот. Фосфат минус …

  Aquaforest phosphat minus 100 ml (kesa)Read More

  Додај во кошница
 • EasyStart Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби! EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот. EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот …

  EASY LIFE EasyStart 250 mlRead More

  Додај во кошница