Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: PRIHRANA ZA LIS

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Tropica специјализирано ѓубриво за растенија е нова генерација на светски познатиот производител на ѓубрива Тропика, која одгледува украсни растенија. Хранењето е дизајнирано врз основа на долгогодишно искуство и знаење стекнато преку искуство во размножување на растенијата. Ги содржи сите неопходни хранливи состојки за одржување на здрав и убав раст на растенијата во аквариум. Безбеден е …

    Tropica Plant Growth Premium Fertilizer 125 MLRead More

    Додај во кошница
  • Tropica специјализирано ѓубриво за растенија е нова генерација на светски познатиот производител на ѓубрива Тропика, која одгледува украсни растенија. Хранењето е дизајнирано врз основа на долгогодишно искуство и знаење стекнато преку искуство во размножување на растенијата. Ги содржи сите неопходни хранливи состојки за одржување на здрав и убав раст на растенијата во аквариум. Безбеден е …

    Tropica Plant Growth Premium Fertilizer 300Read More

    Додај во кошница