Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: PRIME

Се прикажуваат сите 8 резултати

 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 50 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Prime ™ е комплетен и концентриран водоотпорен вода, погоден за употреба и во аквариуми со солена вода и слатководни води. Prime го отстранува / неутрализира хлорот, хлораминот и амонијакот. Prime improver ја трансформира амонијакот во безбедна, нетоксична форма која лесно ќе се отстрани од биофилтерот на аквариумот. Prime може да се користи за да …

  SeaChem Prime™ 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Натопи гребен Дезинфекција за корали Елементален јоден комплекс, ги дезинфицира коралите Добро за употреба пред воведување нови корали Reef Dip ™ содржи елементарен јод искомплексиран во заштитна шлајма за безбедно и нежно дезинфицирање на коралите. Тој е ефикасен против бактерии, габи и протозои. Може да се користи профилактички (без докази за болест) или за лекување …

  SEACHEM Reef Dip™ 250 MLRead More

  Додај во кошница
 • Reef Calcium™ е концентриран (50.000 mg/L) биодостапен полиглуконат комплексен калциум наменет за одржување на калциумот во аквариумот на гребенот без промена на pH вредноста. Дополнително, полиглуконатот не содржи азот или фосфор, така што е биолошки невозможно тој да доведе до раст на алги во правилно одржуван гребен систем. Комплексирањето со полиглуконат дава неколку придобивки: ја …

  Seachem Reef Calcium 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Предност на гребенот Магнезиум Концентриран, изблендиран, јонски избалансиран извор на магнезиум Не содржи Амонијак Од витално значење за спречување на јонски дисбаланс Reef Advantage Magnesium ™ е концентрирана (80.000 ppm) оптимизирана мешавина на соли на магнезиум, хлорид и сулфат дизајнирана да ги врати исцрпените нивоа на магнезиум со минимално влијание врз јонските односи што се …

  Сеацхем Reef Advantage Magnesium™ 300GRead More

  Додај во кошница
 • Предност на гребенот калциум Концентриран, јонски калциум во прав Одржува магнезиум и стронциум Може да се додаде директно во аквариум Преглед Reef Advantage Калциум ™ е некаустична (pH 8,3-8,6) оптимизирана мешавина на јонски калциум дизајнирана да го врати и одржува калциумот до нивоата што се наоѓаат во природната морска вода. Калциумот и карбонатите се неопходни …

  Seachem Reef Advantage Calcium 250GRead More

  Додај во кошница