Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: PUMPA

Се прикажуваат сите 5 резултати

 • Војаџер НАНО Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите. Клучни карактеристики ВОЈАГЕР НАНО 1000 – …

  Sicce Voyager Nano 2000Read More

  Додај во кошница
 • Војаџер НАНО Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите. Клучни карактеристики ВОЈАГЕР НАНО 1000 – …

  Sicce Voyager Nano 1000Read More

  Додај во кошница
 • Syncra Silent: нова генерација на асортиман на пумпи, создадена да ги спои високите перформанси со екстремната тишина и заштедата на енергија. Благодарение на нивната иновативна технологија, овие пумпи можат да се користат во голем број различни апликации. Всушност, Syncra Silent пумпите се идеални за свежа вода и морски аквариуми, терариуми и резервоари за желки, протеински …

  Sicce Syncra Silent 5000 lRead More

  Додај во кошница
 • ВИСОКО КВАЛИТЕНА ЕЗЕРСКА ПУНПА СО РЕАЛЕН ПРОТОК НА ВОДА ,ПОГОДНА ЗА ЕЗЕРА- ФОНТАНИ КАКО И ЗА НАДВОРЕШЕН ФИЛТЕР СПЕЦИФИКАЦИЈА Q-Max 600 l/h H-Max h 85cm Voltage / Hertz 230-240v / 50hz Watt 6,5 PRM220 cable 1,5 m – eu 2p PLM174 cable 10 m – schuko – 3p

  Додај во кошница