Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Purigen

Се прикажуваат сите 5 резултати

 • SeaChem Purigen ® е синтетички adsorbent од прва класа што е за разлика од кој било друг филтер-производ. Тоа не е мешавина од соединенија за размена на јони или adsorbents, туку уникатен макро-порозен синтетички полимер кој отстранува растворливи и нерастворливи нечистотии од вода со стапка на проток и капацитет што ги надминува сите други производи …

  SeaChem Purigen 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Purigen ® е синтетички adsorbent од прва класа што е за разлика од кој било друг филтер-производ. Тоа не е мешавина од соединенија за размена на јони или adsorbents, туку уникатен макро-порозен синтетички полимер кој отстранува растворливи и нерастворливи нечистотии од вода со стапка на проток и капацитет што ги надминува сите други производи …

  SeaChem Purigen 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Purigen ® е синтетички adsorbent од прва класа што е за разлика од кој било друг филтер-производ. Тоа не е мешавина од соединенија за размена на јони или adsorbents, туку уникатен макро-порозен синтетички полимер кој отстранува растворливи и нерастворливи нечистотии од вода со стапка на проток и капацитет што ги надминува сите други производи …

  SeaChem Purigen 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • ХИПЕРКАРБО КОКОС Од разградувањето на органските материи произлегуваат материи штетни за биолошката рамнотежа на аквариумот, како што се: бои, протеини, феноли, албумини итн. Во природата овие супстанции се разредуваат во големи маси на вода, а потоа се користат и се разградуваат со нормалниот биолошки циклус. Во аквариумите, со оглед на поголемата концентрација на живи организми, често е …

  SICCE HYPERCARBO COCORead More

  Додај во кошница
 • HYPERCARBO FAST Од разградувањето на органските материи произлегуваат супстанции штетни за биолошката рамнотежа на аквариумот, како што се: бои, протеини, феноли, албумини итн. Во природата овие супстанции се разредуваат во големи маси на вода, а потоа се користат и се разградуваат со нормалниот биолошки циклус. Во аквариумите, со оглед на поголемата концентрација на живи организми, често е …

  SICCE HYPERCARBO FASTRead More

  Додај во кошница