Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: REEF

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Управување со природен органски отпад Брзо и безбедно ги елиминира талозите и молителите Помага во зголемување на бистрината на водата Морска и слатка вода Преглед Приштина ™ користи био-зголемување, нехемиски и природен метод, за подобрување на квалитетот на водата. Обезбедува бактерии кои ги разградуваат вишокот храна, отпад и дритриус во слатководните и морските системи. Исто …

  Seachem reff pristine 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • Управување со природен органски отпад Брзо и безбедно ги елиминира талозите и молителите Помага во зголемување на бистрината на водата Морска и слатка вода Преглед Приштина ™ користи био-зголемување, нехемиски и природен метод, за подобрување на квалитетот на водата. Обезбедува бактерии кои ги разградуваат вишокот храна, отпад и дритриус во слатководните и морските системи. Исто …

  Seachem reff pristine 500 mlRead More

  Додај во кошница
 • Меридијан ™ Природен оолитски арагонит за сите видови морски, гребени и тропски акварии Помага во стабилизирање на калциумот и алкалноста Помага во спречување на големи падови на ph Meridian™ е целосно природен оолитен (сферичен или јајце) арагонит супстрат за сите гребени и морски акварии. Meridian™ е врвен арагонит супстрат за аквариите од гребен. Неговата големина на зрно (прилично …

  Seachem meridian 3.5 kgRead More

  Додај во кошница
 • AF Life Source е 100% природен аванс што произлегува од најчистите води на Тихиот Океан – Фиџи. Совршен е како тампон за подобрување на микробиологијата во аквариумите со морска вода. Биолошката стабилизација е важен елемент во културата на коралите. Пристап до компоненти и минерали од природата преку коралите AF Life Source. Производот е исто така …

  Aquaforest Life Source 500 gRead More

  Додај во кошница