Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: SeaChem Alkaline Buffer ™

Прикажан е еден резултат

  • Преглед Алкален регулатор ™ ја прилагодува pH вредноста на алкалниот опсег (7.1-7.6) и поддржува воспоставување оптимална средина за сите алкални аклиматизирани видови (на пример, боземани, разни други виножита итн.). За понатамошно подобрување на слатководната средина, користете Fresh Trace ™ за да го вратите соодветното ниво на микроелементи и да ги нахраните тропските снегулки NutriDiet® за …

    SeaChem Alkaline Buffer ™Read More

    Додај во кошница