Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: shrimp

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Сунгер За Потопни Пумпи 5 КОМАДА ВО ПАКУВАЊЕ

    Додај во кошница
  • Храна во форма на стапчиња за слатководни и морски ракови. Спирулината е извор на витамини, кои заедно со бета глукан го активираат имунолошкиот систем на раковите, зголемувајќи ја нивната отпорност на болести. Шримп Стикс се збогатени со приордни каротеноиди, вклучувајќи го и астаксантин кои се значајни за интензивирање на бојата на раковите. Пакување од 100мл/55гр.

    Додај во кошница