Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: SMOLA

Се прикажуваат сите 3 резултати

  • Синтетички медиум (пополнувач на касети NPS) за отстранување на нитрати, фосфати и силикати. Опис При повисоки концентрации на нитрати, фосфати или силикати во водата од чешма, одреден процент од овие супстанции сè уште се задржува кога водата се прочистува преку осмотската мембрана. За целосно отстранување, употребата на дополнителен (четврти) модул со DI медиум е неопходна. …

    Aquili NPS DI medij 250Read More

    Додај во кошница
  • Синтетички медиум (пополнувач на касети NPS) за отстранување на нитрати, фосфати и силикати. Опис При повисоки концентрации на нитрати, фосфати или силикати во водата од чешма, одреден процент од овие супстанции сè уште се задржува кога водата се прочистува преку осмотската мембрана. За целосно отстранување, употребата на дополнителен (четврти) модул со DI медиум е неопходна. …

    Aquili NPS DI medij 1000 млRead More

    Додај во кошница