Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: sun sun

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • “SunSun HW-302” надворешен канистер филтер: -ултра тивок -идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми -капацитет на пумпа 1000 l/h-18W -3 комори за филтер материјал -филтер материјал вклучен во цената -Капацитет за филтер медија од 8 литри -Керамичка оска на пропелер која овозможува тивко работење и продолжен работен век

    Додај во кошница
  • “SunSun HW-403В” надворешен канистер филтер со УВ стерилизатор: -ултра тивок -интегриран УВ стерилизатор со моќност од 9W -идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми -капацитет на пумпа 1400 l/h-46W -3 комори за филтер материјал -филтер материјал вклучен во цената -Капацитет за филтер медија од 12 литри -Керамичка неабечка оска на пропелер која овозможува …

    Канистер филтер “SunSun HW-403В 9W UV”Read More

    Додај во кошница