Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: SunSun HW-304

Прикажан е еден резултат

  • “SunSun HW-304” надворешен канистер филтер: -ултра тивок -идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми -капацитет на пумпа 2000 l/h-55W -4 комори за филтер материјал -филтер материјал вклучен во цената -Капацитет за филтер медија од 19 литри -Керамичка оска на пропелер која овозможува тивко работење и продолжен работен век

    Додај во кошница