Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: TABLETI

Прикажан е еден резултат

  • SeaChem Flourish Tabs 10 (10 таблети) се таблети кои стимулираат раст, поставени во корените на растенијата. Тие содржат есенцијални елементи во трагови, аминокиселини и витамини. Богати се со железо, магнезиум, манган, калциум, калиум, инозитоп, холин Б12, биотин и други елементи за кои е утврдено дека се важни за корените на растенијата. Тие не содржат фосфати …

    SeaChem Flourish Tabs 10Read More

    Додај во кошница