Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Tetra Medica HexaEx

Прикажан е еден резултат

  • Tetra Medica HexaEx (active ingredient:2-amino-5-nitrothiazole) Најефикасен лек против ендопаразитски инфекции (Хексамита, Спиронуклеус, итн.) кои се јавуваат главно во цревата на рибите. Во напредната фаза болеста води кон таканаречената “дупката на главата”. Пакување од 20мл.

    Додај во кошница