Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: trace

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • SeaChem Flourish Trace ™ обезбедува богата разновидност на хранливи материи потребни за здрав раст и здравје на вашите растенија. Елементите во трагови обично се исцрпуваат со варење, оксидација или врнежи. Последните два процеса се случуваат побрзо отколку со другите елементи во трагови. Затоа е важно редовно да ги надополнувате микроелементите. Flourish Trace може да се …

    SeaChem Flourish Trace 500 mlRead More

    Додај во кошница
  • SeaChem Flourish Trace ™ обезбедува богата разновидност на хранливи материи потребни за здрав раст и здравје на вашите растенија. Елементите во трагови обично се исцрпуваат со варење, оксидација или врнежи. Последните два процеса се случуваат побрзо отколку со другите елементи во трагови. Затоа е важно редовно да ги надополнувате микроелементите. Flourish Trace може да се …

    SeaChem Flourish Trace 100 mlRead More

    Додај во кошница