Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: Voogle

Прикажан е еден резултат

  • Voogle: Идеална грижа за риби, без антибиотици Voogle создава одлични услови за риби и други водни жители во аквариумот на слатководните води. Секоја риба има природен имунитет против патогени. За време на транспортот, се влошува квалитетот на водата и присуството на многу патогени микроорганизми. Стресот има силен негативен ефект врз имунолошкиот систем на риби. Мукозната …

    Easy Life Voogle 250 mlRead More

    Додај во кошница