Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ознака: zelezo

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Easy-Life Ferro содржи железо во лесно сварлива форма за растенијата. Ironелезото е од витално значење за развојот на лисјата на растенијата. Ironелезото промовира формирање на хлорофил и обезбедува здрави и зелени лисја. Во отсуство на железо, лисјата на растенијата пожолтуваат. Оваа болест е позната како хлороза. Easy-Life Ferro помага во решавањето на овој проблем. Ако …

  Easy-Life Ferro 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Flourish ™ е целосен додаток за аквариумски растенија. Содржи широк спектар на важни елементи во трагови и други хранливи материи кои вклучуваат калциум, магнезиум, железо и други важни елементи за кои се покажало дека се корисни за растенијата. За да ги негувате растенијата со макроелементи (NPK), користете Flourish Nitrogen ™, Flourish Phosphorus ish или …

  SeaChem Flourish 250 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Flourish Iron ™ е додаток со висока концентрација (10.000 mg / L) на железо глуконат (Fe + 2). Треба да се користи во случаи кога потребата од железо за растенијата ја надминува количината што може да ја обезбеди Seachem Flourish во препорачаната доза или во видливи траги дека железото е недоволно (како што се …

  SeaChem Flourish Iron ™ 100 mlRead More

  Додај во кошница
 • SeaChem Flourish ™ е целосен додаток за аквариумски растенија. Содржи широк спектар на важни елементи во трагови и други хранливи материи кои вклучуваат калциум, магнезиум, железо и други важни елементи за кои се покажало дека се корисни за растенијата. За да ги негувате растенијата со макроелементи (NPK), користете Flourish Nitrogen ™, Flourish Phosphorus ish или …

  SeaChem Flourish 500 mlRead More

  Додај во кошница