Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Пумпа Фонтана AT-103 -Atman

900,00 ден

Ат-103 е потопна пумпа која има реален проток од 1300 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.