Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Sicce Syncra Silent 5000 l

7.500,00 ден

Syncra Silent: нова генерација на асортиман на пумпи, создадена да ги спои високите перформанси со екстремната тишина и заштедата на енергија. Благодарение на нивната иновативна технологија, овие пумпи можат да се користат во голем број различни апликации. Всушност, Syncra Silent пумпите се идеални за свежа вода и морски аквариуми, терариуми и резервоари за желки, протеински скимери, водено ладење, внатрешни и надворешни фонтани и за која било друга апликација која бара високи перформанси, исклучително тивка пумпа. Syncra Silent: дизајн, доверливост, 100% тишина, споена со врвната технологија на Sicce.

Q-Max 5000 l/h
H-Max h 380 cm
Voltage / Hertz 230-240v / 50hz
Watt 105
RSYN06F cable 1,5 m – schuko – 3p
RSYN01E cable 2,2 m – eu 2p
RSYN09F cable 10 m – schuko – 3p