Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Sicce Voyager Nano 2000

2.399,00 ден

Војаџер НАНО
Поточна пумпа со елегантен, компактен дизајн за да се обезбеди минимална големина во пумпата што симулира движење на бран со ултра мала потрошувачка на енергија и исклучителни перформанси. VOYAGER NANO може да се користи и во слатководни аквариуми, зголемувајќи ја циркулацијата на водата и функционалноста на филтрите.
Клучни карактеристики
ВОЈАГЕР НАНО

1000 – 2000

Влажна апликација
Ниска потрошувачка на енергија:

САМО 2,8 и 3W соодветно!

Работно коло за самочистење од специјален

внатрешна рециркулација на вода

Аквариуми со свежа вода:

МО 1000: 60-120 Л.

МО 2000 година: 120-200 Л.

Морски аквариуми:

МО 1000: 30-80 Л.

МО 2000: 80 – 140 Л.

Q-Max 2000l/h
Voltage / Hertz 230-240v / 50hz
Watt 3
RVON02E cable 2,2 m – eu 2p