Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум БЕЛ HR-320

3.400,00 ден

КАПАЦИТЕТ:24,8l/6,5 gal

ОСВЕТЛУВАЊЕ: 5.6 W

ДИМЕНЗИИ: 32,6 cm x 24 cm x 31,8 cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење